10.12.2010

Jalan : InBox...

Jalan- jalan aku jumpa sekeping benda kilat..Yang bernama...

SIM CARD

He..he..sapa punya lar dok cicir-cicir nih..buka sikit.
(Aku tukar ke bahasa penuh sebab kalau bahasa sms susah nak paham kadang2... :)


INBOX

18.7.2010
Awak..saya dah selamat sampai kat sini.Ayah dengan mak hantar saya. Awak jangan risau tau, saya baik-baik je.

20.7.2010
Awak..mingu ni saya ada orientasi, harap awak faham, saya minta maaf kalau tak balas mesej awak. Sory tak boleh mesej lama, nanti saya ada lagi program.

23.7.2010
Maaf sangat-sangat awak, saya sibuk hari ni. Mula-mula kena pegi kelas lepas tu ada macam-macam lagi lah kerja tak settle. Hari ni saya dah jumpa kawan-kawan kelas saya. Semua baik-baik, awak jangan lar risau..Sayang awak.

29.7.2010
Salam awak..sory lama tak mesej or call awak..Awak tau tak kelas saya tiap hari habis lewat.Malam kadang ada kelas lah..study group lah..Saya betul-betul sibuk..Sory tak boleh mesej lagi nanti saya ada mesyuarat nih..

8.8.2010
Saya pergi kem tiga hari lepas. Lupa nak beritahu awak awal-awal..Saya nampak awak call banyak kali tak dapat-dapat. Saya jumpa sorang budak lelaki kumpulan saya, dia ni baik sangat..Awak jangan risau, saya sayang awak sorang je..

14.8.2010
Minggu lepas saya tak dapat nak mesej dengan contac. Saya tak top-up pun telefon nih. Lagi satu, awak tak payah lar call saya hari-hari, kadang saya ada kelas pon awak call. Bukan saya tak suka, tapi call awak tu ganggu kawan-kawan saya lah..

18.4.2010
Awak..berapa kali saya pesan kan. Saya kelas sampai petang, kalau awak call saya saya tengah ada kelas. Malu saya tadi bila awak call time kat dalam dewan kuliah.Semua student tengok saya..saya harap awak paham.

27.8.2010
Awak, call saya nanti lah yea.Saya tengah ada perjumpaan ni dengan senior.Ada pekara penting ni nak bincang.

1.9.2010
Minggu ni saya ada ujian.Saya harap awak paham. Saya nak fokus ujian ni. Ni kan saya punya tahun pertama. Jangan mesej dan call taw...Harap awak paham.


7.9.2010
Eh..tak sedar pulak dah nak dekat hari raya, sory tak balas mesej awak ..Saya tahu awak dah kat rumah. Saya balik lewat sikit hari raya nih. Aha..lagi satu, saya tak cuti lama macam awak.So, kalau nak beraya rumah saya bagi tau lah awal-awal yea...


12.9.2010
Saya tengah kat rumah terbuka orang ni. Nantilah kita mesej yea.

14.9.2010
Awak balik sana malam ni yea. Ok..saya still cuti lagi..Sory tak bagi tau awak awal-awal. Boleh awak beraya rumah saya.

20.9.2010
Salam, saya tunggu abang dah lama ni. Abang kat mana ???

20.9.2010
Ehh..sory saya salah hantar mesej kat awak tadi. Saya nak antar kat abang angkat saya sebenarnya.

25.9.2010
Boleh tak awak anggap saya ni macam kawan awak aje..?

27.9.2010
Maafakn saya, saya tak sanggup tipu diri saya dengan diri awak, saya sebenarnya minat kat orang lain...Kawan saya.

1.10.2010
Awak ni tak paham-paham lagi ke ??? Kita dah tak ada apa-apakan..Berhentilah call saya, jangan harap saya nak jawab. Mesej awak ni ganggu hidup saya lah.

2.10.2010
Awak kata awak kat atas bangunan ?? Awak nak buat apa ? Jangan nak mintak simpati kat saya lah. Saya dah tak kuasa nak layan awak.


p/s: Berhantu sih sim card nih...korang ada sapa-sapa nak sim card nih tak ??? Boleh buat suprice kat ex dia....Misteri gitu...
Lagu Tema : Awie - Tragedi Oktober

No comments:

Blogger news

Blogroll