11.27.2010

Jalan: Contest gambar kenangan sekolah dulu2

Jalan-jalan Si Ida Buat contest gambar sekolah, nak ikut masuk lah hehe..

Apa-apa hal pun kena letak gamabr tuan punya pertandingan sebagai syarat pertandingan.Okeh!!

Untuk siapa-siapa nak tengok pertandingan ni, klik kat link sebelah ni bLOg Tuan Punya Pertandingan

Sekali lagi aku sertakan Syarat-syarat pertandingan:

1) Mst ade blog sendiri tow PENTING !
2) Jadik follower bLog Ida dlu bg yg dh ada,
3) Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry korang (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan teros kt entry beliau tow..
4 )Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2) tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING !
5) Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak
6) Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !!
7) Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011. 


Nama mamat dari kiri: Malcolm,Sharizan,Fazli,Hilal,Nazrin,Hafiz,Ikhwan,Ameerul,Dzulqarnain,Syafie (aku) 

 Nama Sekolah : SMK Tinggi Batu Pahat Johor
  1. Sekolah aku besh sebab semua lelaki tak da budak perempuan
  2. Aku suka sangat sekolah ni pasal memang aku suka.
  3. Masa ni hari anugerah cemerlang pelajar 7A denagn 8A PMR 2005.
  4. Besh sebab semua turun, haha termasuk aku sekali.
  5. Sekolah saya beeeeesssstttt!!!!!

6 comments:

iDa said...

bgus...mkch sbb sudi join contest ida...smua dh ok dh...n sbg tnda mkch ida ..ida akn follow blog awk blik.....

keep in touch ble dekat dateline dye ok?

chibiehazs said...

owh skolah laki.. ak time study dulu skol ak smua pempuan.. haha ag best.. ngee~~;P

Mohamad Syafie Samsir said...

sama2 jugak kat ida.

chibiehaza- ho3 skola lelaki besh jugak heee

Tinta NurAz said...

hehe..teringat time skul yang skema2..

efyna.pinkladies said...

gud luck. :)

Mohamad Syafie Samsir said...

thank you..

Blogger news

Blogroll