12.19.2010

Jalan : Contest Aku dan Generasiku


Jalan-jalan masuk contest blog Ieqa




Syarat-syarat pertandingan:

  • Jadi Follower blog ieqa.
  • Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini. *tak nak letak kat sidebar pon tak pe. Tapi wajib letak kat entry ok*
  • Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk: Contest Aku dan Generasiku.
  • Upload gambar anda bersama-sama anak didik/murid anda. [tak kisah bilangan murid tu. Sorang pun boleh ok]
  • Tuliskan pada caption:

1) Anda cikgu dari sekolah / IPG / IPT mana.
2) Cerita tentang gambar yang dipertaruhkan. Contoh: "gambar ni diambil masa buat praktikal / PBS di................." haa, paham tak?? hehe

Aku sahut cabaran itu dengan mengepost salah satu gambar aku dengan anak-anak murid aku.
 
Aku guru pelatih IPG Kampus Kota Bharu.

Gambar ini diambil semasa Program Bina Insan Guru Fasa 2. Lokasi SK Sabak,Pengkalan Chepa Kelantan.



3 comments:

IeQa aWr said...

tengs join ^_^
gud luck.

cikpepel said...

gudlak~

Mohamad Syafie Samsir said...

sama-sama2....masuk2 jangan tak masuk contest nih

Blogger news

Blogroll