12.13.2010

Jalan : CeRiTa tV...

Jalan kali ni aku nak bagi preview untuk satu slot drama yang menarik di TV3.

Tajuk cerita ni No Ordinary Family



TV 3 ISNIN 9.00 MALAM

Sinopsis - Satu family yang sedang dalam krisis keluarga perge bercuti. Namun dalam perjalanan percutian tersebut mereka terlibat dalam kemalangan kapal terbang. Mereka terjatuh kedalam satu kawasan air. Apabila mereka pulang dari percutian, masing -masing dalam ahli keluarga mendapat satu kuasa pelik. Si bapa macam superman, tapi tak boleh terbang dan bullet proof body. Mak pulak lari macam The Flash dan anak perempuan mereka boleh baca fikiran orang. Ahkir sekali adik lelaki puna merupakan genius Matematik macam Adi Putra.


Komen : Lebih kurang cerita katun Disney The Incredible.
















Jalan-jalan, kan best kalau jadi genius Matematik hmmm....

2 comments:

mumu said...

setuju. cerita ini lebih kurang jalan cita the incridible. saya rasa cerita heroes yang bertemakan family. lawat laman blogspot saya untuk rumusan no ordinary family. :)

Mohamad Syafie Samsir said...

terima kasih atas komen anda. Saya suka dengan blog untuk keluarga luar biasa. Anda pemerhati dan penoton yang peka.Syabas!!

Blogger news

Blogroll